A A A
PG Westland

Nieuwe sponsorprojecten

Rolbus

Rolbus Westland is een initiatief van PGW en Vitis Welzijn. Rolbus Westland is er speciaal voor mensen van alle leeftijden met lichamelijke beperkingen. Met deze recreatieve vervoersdienst door vrijwilligers van Vitis Welzijn reizen mensen in een rolstoel binnen Westland voordelig naar waar ze maar willen.

Om de prijs en het abonnement voor gebruikers van de Rolbus redelijk te houden, kan de exploitatie van deze voorziening niet kostendekkend worden gedraaid. Voor de afschrijving van de bus met rolstoellift zoekt het PGW en Vitis sponsors om dit vervoer voor mensen met een beperking mogelijk te maken.

Strandrups

Strandrups De Vrijheid is een voertuig waarmee mensen met een lichamelijke beperking toch het strand op kunnen. Door de aanwezigheid van een lift kunnen ook rolstoelgebonden personen mee. Met de strandrups rijden vrijwilligers van het PGW langs de kustlijn van het Westlandse strand.

De rups is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van diverse fondsen, bedrijven en particulieren. Om de prijs voor gebruikers van de Strandrups redelijk te houden, kan de exploitatie van deze voorziening niet kostendekkend worden gedraaid. Voor de afschrijving van de Strandrups zoekt het PGW sponsors.