A A A
PG Westland
PG Westland:  » PERSBERICHT 16 juni 2015

PERSBERICHT 16 juni 2015

Scootmobielles van ervaren scootmobielrijders van het PGW

Met de komst van zon en hogere temperaturen, organiseert het Platform Gehandicapten in het Westland vanuit alle kernen mooie toertochten voor mensen met een scootmobiel, elektrische rolstoel of fiets. Onder leiding van 2 ervaren rijders gaan we met kleine groepen ongeveer 20 km rijden over veilige, rustige en fraaie routes. Iedere week starten we vanuit een ander dorp. Met elkaar willen we er gezellige bijeenkomsten van maken en van de natuur genieten. Rustig (gemiddeld 10 km per uur) en veilig rijden staat voorop! Onderweg gaan we met elkaar ook iets drinken bij een van de platformleden die op de gereden route woont.

Klik hier voor het promotiefilmpje

Belangstellenden kunnen zich tot 1 uur voor de rit aanmelden bij Nico van Dijk, telefoon: 0174-417319 of mobiel: 06 38393738. Natuurlijk kunt u ook mailen naar annemiekkoremans@gemail.com

Deelnemers zorgen voor een zonnig humeur en een opgeladen accu! Bij pech onderweg zorgt het platform voor reparatie of zo nodig vervoer naar huis. Als u zich heeft aangemeld en het weer valt tegen, bellen wij u of we gaan of niet.
Wilt u wel eens met een ander veilig op pad en onder deskundige begeleiding met uw scootmobiel, elektrische rolstoel of fiets erop uit, meldt u aan via telefoon of mail!

Vertrekpunten voor de komende weken:

>Maandag 22 juni, ’s-Gravenzande, Zwembad Maesemude, Kon. Julianaweg 158.

>Maandag 29 juni, De Lier, Zwembad Vreeloo, Veilingweg 16.

>Maandag 6 juli, Wateringen, Zwembad De Waterman, Dorpskade 57.

>Maandag 13 juli, Naaldwijk, Zwembad De Hoge Bomen, Hoogwerf 9.

>Maandag 20 juli, Monster, Zwembad De Boetzelaer, Madeweg 36.

Voelt u zich niet zeker genoeg om aan de toertochten te kunnen meedoen, of wilt u samen met iemand van het platform oefenen op uw scootmobiel, ook dan kunt u contact opnemen met het PGW.
E-mail: info@pgwestland.nl of mobiel: 06-34959999

Samen maken wij er werk van en helpen u op weg!