A A A
PG Westland
PG Westland:  » Rolstoelhandbal grandioos succes!

Rolstoelhandbal grandioos succes!

Klik hier voor grotere foto

Op 29 augustus heeft het rolstoelhandbalteam van het Nederlands Handbal Verbond 3 demonstratie wedstrijden van 10 minuten tegen de dames- en herenselectie van Quintus en het college van Burgemeester en Wethouders van het Westland gespeeld.
De wedstrijden hadden als doel om mensen met een fysieke beperking enthousiast te maken voor deze tak van sport. Tevens was de wens voor het oprichten van een rolstoelhandbalteam Westland bij een van de bestaande sportverenigingen in deze gemeente.

Na de wedstrijden hebben meerdere enthousiaste mensen zich aangemeld voor het rolstoelhandbalteam Westland. Op 15 september zal de eerste training plaatsvinden. De training duurt van 18.00 tot 19.00 uur in de sporthal Verburg in Poeldijk.
Wij kunnen dus spreken van een geslaagde avond met veel enthousiast publiek, spelers en aankomende rolstoelhandballers. De organisatie van de demonstratie wedstrijden was mede in handen van o.a. het Platform Gehandicapten Westland, Quintus en de beweegcoach Westland. Het PGW zal nauw betrokken blijven bij het rolstoelhandbalteam Westland.

Verdere informatie kunt u krijgen bij de beweegcoach Ivy Kahlman. Zij is bereikbaar via e-mail: I.Kahlmann@vtvzhn.nl of via telefoonnummer (015) 261 8648

Rolstoelhandbal 29 augustus 2015

rolstoelhandbal Quintus _015.JPG
rolstoelhandbal Quintus _038.JPG
rolstoelhandbal Quintus _023.JPG
rolstoelhandbal Quintus _006.JPG
rolstoelhandbal Quintus _011.JPG
rolstoelhandbal Quintus _002.JPG
rolstoelhandbal Quintus _019.JPG
rolstoelhandbal Quintus _021.JPG
rolstoelhandbal Quintus _030.JPG
rolstoelhandbal Quintus _013.JPG
rolstoelhandbal Quintus _034.JPG
rolstoelhandbal Quintus _010.JPG
rolstoelhandbal Quintus _020.JPG
rolstoelhandbal Quintus _018.JPG