A A A
PG Westland
PG Westland:  » Start zomeractiviteiten PGW 2016

Zomeractiviteiten PGW 2016

Afgelopen week is de Strandrups De Vrijheid voor het eerst weer op pad geweest met enkele enthousiaste slecht ter been zijnde reizigers. Zon, wind, regen, prachtige luchten en kurkdroog vertrokken en gearriveerd! Het seizoen is geopend en u kunt boeken op onze website www.pgwestland.nl

Ook de wombats, rolstoelen op grote wielen waar u iemand met gemak over het strand kan duwen zijn weer in de revisie geweest en beschikbaar. U kunt deze stoelen lenen bij strandpaviljoen Moments Beach. Deze is verkrijgbaarop basis van beschikbaarheid.

De rolstoelfiets/rolstoelbakfiets voor fietstochten met een rolstoelgebruiker voor op u fiets met elektrische ondersteuning kunt u voor 1 of meerdere dagen reserveren bij annemiekkoremans@gmail.com

 

Ook de wekelijkse scootmobieltochten gestart op 11 april. De tochten vinden plaats op maandagmiddag. Als u zich aanmeldt krijgt u wekelijks bericht over het verzamelpunt voor vertrek door ons mooie Westland. U dient wel te beschikken over een volle accu en een goede bandenspanning.

Voelt u zich onzeker met uw scootmobiel en heeft u even wat tips nodig om veilig op stapte gaan. Neem contact op met het PGW en een ervaren scootmobielrijder gaat met u op pad.

Tot slot vindt u ons ook deze zomer weer op alle braderieën in het Westland. Bij onze stand wordt uw rolstoel of scootmobiel gratis gewassen en op ons terras drinken wij graag met u een kopje koffie en kunt u uw ervaringen met uw hulp of voorzieningen aan ons kwijt. Verder vindt u in onze stand informatie over voorzieningen en kan u ook in gesprek met de Beweegcoach Westland. U vragen willen we graag beantwoorden en als we geen antwoord hebben, gaan we er samen met u achteraan!

 

Laat de zon maar komen!!!

 

Platform Gehandicapten Westland

info@pgwestland.nl

telefoon: 06 34959999

 

 

 

Impressiefoto's activiteiten PGW 2016

a PGWestland 2015 _008.jpg
d scootmobieltocht.jpg
b Afbeelding 001.jpg
c Rolstoelfiets _01.jpg