Sponsors

Veel bedrijven en fondsen steunen de activiteiten van Platform Gehandicapten Westland en elk jaar komen er weer een aantal sponsors bij. Strandrups ‘De Vrijheid’ is een  mooi voorbeeld van een project, dat zonder hulp van sponsors en fondsen niet gerealiseerd had kunnen worden. Maar ook andere projecten kunnen geen doorgang vinden zonder de benodigde middelen. Als bijvoobeeld rolstoelhandbal, rolstoelfiets, strandrolstoelen.

A. Baatje Grondverzet
Adres: Vlotlaan 910, 2681 TX MONSTER, Nederland
telefoon: +31-174-286020

De Winter Logistics
Sinds 1992 is het familiebedrijf in ruim twee decennia uitgegroeid van eenmanszaak tot de grootste logistieke dienstverlener in de agrologistiek. Agrologistiek goed organiseren is het werk van een keten van mensen. Wagens en innovaties gaan pas de juiste kant op als ze worden aangestuurd door de juiste mensen met de juiste expertise. Dan is het goed te weten dat De Winter Logistics wordt bestuurd door een management team en een Raad van Advies waarin tientallen jaren ervaring zit. Graag stellen wij ons managementteam even kort aan u voor!

Diakonie Oude Kerk Naaldwijk
Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

Fonds1818

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij.
Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar glastuinbouw is de gemeente Westland, een belangrijke economische motor. Westland ligt tussen de grootstedelijke gebieden van Den Haag, Delft en Rotterdam aan de ene kant en de kust aan de andere kant. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht en ambitie, innovatie en professionaliteit; dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait.

JEM-id Software & Webdesign
JEM-id is goed met software en webdesign. Onze wereld bestaat uit het ontwikkelen van softwarepakketten voor de AGF- en tuinbouwsector, maar ook uit het realiseren van websites, webshops en applicaties. Net als online communicatie oplossingen, zoals social media en SEO, onderdeel zijn van onze activiteiten.

JS Laadtechniek
Kwaliteit, service en snelheid. Deze kernwoorden typeren JS Laadtechniek als geen ander. Of het nu gaat om de aankoop, reparatie, onderhoud of de verplichte keuring van uw hydraulische laadklep, door de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsnorm van JS Laadtechniek bent u bij ons aan het juiste adres. JS Laadtechniek mag zich tot de grootste spelers van de markt rekenen. Een positie waar we trots op zijn!

Letselschaderegeling Westland
Weet u welke schade u kunt verhalen en op welke wijze u uw geleden en nog te lijden schade dient te bewijzen en kunt claimen? Hoe wordt de hoogte van uw smartengeld bepaald? Als er discussie is ontstaan in de afhandeling van een letselschade, dan heeft die in de meeste gevallen betrekking op de (hoogte van de) geclaimde schade. Het gaat om uw financiële belang! Letselschaderegeling Westland is op 1 januari 2014 van start gegaan. Een nieuw bedrijf, maar met de kennis en ervaring van ruim 45 jaar!

Loswal "De Bonnen"
De beheerstichting Loswal “De Bonnen” heeft ten doel de bevordering van innovatie in- en ontwikkeling van de tuinbouw onder glas. Zij verleent financiële steun aan projecten die hierop betrekking hebben, alsmede aan projecten die de kwaliteit van de samenleving bevorderen. Het werkgebied van onze stichting omvat de streken het Westland en het Oostland.

Miko Esprenzo Koffie Service
Miko Esprenzo Koffie Service BV
ABC Westland 243
2685 DC Poeldijk

Protestantse gemeente Naaldwijk

Remmerswaal notaris, Honselersdijk
Met dit kantoor in Honselersdijk wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht.
Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn!

Re-Sell
Vrijwilligers actief voor goede doelen!
Met 50 enthousiaste vrijwilligers zetten wij ons in voor het goede doel, 100% van onze nettowinst schenken wij aan projecten wereldwijd! Wij zijn gevestigd aan de Langestraat 115 te s-Gravenzande en geopend sinds 20 augustus 2010.
U bent van harte welkom!
Het enthousiaste team vrijwilligers van Kringloopwinkel Re-Sell.

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee
Lekker even een weekendje weg? Of wilt u op vakantie in Nederland direct aan het strand? Kom dan naar Vakantiepark Vlugtenburg en geniet van een vakantie direct aan zee.

Weterings mechanisatie

Weterings Mechanisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, verkoop, reparatie en onderhoud van allerlei, voornamelijk mobiele machines, welke gebruikt worden in de glastuinbouw.

ook onderstaande sponsors dragen het platform gehandicapten een warm hart toe. Deze sponsoren de kleinere projecten

P. Boon & Zonen V.O.F.
Bouwbedrijf B. van Dop
Timmerbedrijf Sander van der Kaay
Tensen 2wielers Westland
Hengelsport Westland
Dela Goededoelenfonds
V.O.F. Gebr. Van den Ende
Habbekrats
Holland Casino Scheveningen
De Pelgrimshoeve
Van Deventer Drukkerij
Blaak & Breederveld Accountants