Sponsors

Veel bedrijven en fondsen steunen de activiteiten van Platform Gehandicapten Westland en elk jaar komen er weer een aantal sponsors bij. Strandrups ‘De Vrijheid’ is een  mooi voorbeeld van een project, dat zonder hulp van sponsors en fondsen niet gerealiseerd had kunnen worden. Maar ook andere projecten kunnen geen doorgang vinden zonder de benodigde middelen. Als bijvoobeeld rolstoelhandbal, rolstoelfiets, strandrolstoelen.

Arcade Wonen
Arcade is de grootste woningcorporatie van Westland en daarnaast ook beperkt actief in Den Haag. Zoekt u een sociale huurwoning of een projectontwikkelaar voor nieuwbouw? Wilt u een woning kopen? Of een garage, bedrijfsruimte of winkelpand huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook het beheer van Verenigingen van Eigenaars.

A. Baatje Grondverzet
Adres: Vlotlaan 910, 2681 TX MONSTER, Nederland
telefoon: +31-174-286020

Diakonie Oude Kerk Naaldwijk
Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

Fonds Westland
Het doel van Fonds Westland is om de kwaliteit van de samenleving binnen de gemeente Westland te bevorderen door het verlenen van financiële steun aan projecten. Dit kunnen projecten zijn op het gebied van kunst en cultuur,educatie, natuur en milieu, sport en recreatie,zorg en welzijn.

JEM-id Software & Webdesign
JEM-id is goed met software en webdesign. Onze wereld bestaat uit het ontwikkelen van softwarepakketten voor de AGF- en tuinbouwsector, maar ook uit het realiseren van websites, webshops en applicaties. Net als online communicatie oplossingen, zoals social media en SEO, onderdeel zijn van onze activiteiten.

Koppert Machines
Koppert Machines en Zonen B.V. is specialist in het ontwerpen, fabriceren, leveren en installeren van specifieke machines voor de land- en tuinbouw en boeketteriën. Wij doen dit in standaard vorm of conform de eisen van de opdrachtgever.

Ad Koremans woning- en projektinrichting B.V.
Bovendijk 12 
2295 RZ   Kwintsheul
Telefoon: 0174-297374
Fax: 0174-290135
Complete woninginrichting en tevens voor al uw schilderwerk

JS Laadtechniek
Kwaliteit, service en snelheid. Deze kernwoorden typeren JS Laadtechniek als geen ander. Of het nu gaat om de aankoop, reparatie, onderhoud of de verplichte keuring van uw hydraulische laadklep, door de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsnorm van JS Laadtechniek bent u bij ons aan het juiste adres. JS Laadtechniek mag zich tot de grootste spelers van de markt rekenen. Een positie waar we trots op zijn!

Letselschaderegeling Westland
Weet u welke schade u kunt verhalen en op welke wijze u uw geleden en nog te lijden schade dient te bewijzen en kunt claimen? Hoe wordt de hoogte van uw smartengeld bepaald? Als er discussie is ontstaan in de afhandeling van een letselschade, dan heeft die in de meeste gevallen betrekking op de (hoogte van de) geclaimde schade. Het gaat om uw financiële belang! Letselschaderegeling Westland is op 1 januari 2014 van start gegaan. Een nieuw bedrijf, maar met de kennis en ervaring van ruim 45 jaar!

Loswal "De Bonnen"
De beheerstichting Loswal “De Bonnen” heeft ten doel de bevordering van innovatie in- en ontwikkeling van de tuinbouw onder glas. Zij verleent financiële steun aan projecten die hierop betrekking hebben, alsmede aan projecten die de kwaliteit van de samenleving bevorderen. Het werkgebied van onze stichting omvat de streken het Westland en het Oostland.

Miko Esprenzo Koffie Service
Miko Esprenzo Koffie Service BV
ABC Westland 243
2685 DC Poeldijk

Momentsbeach
Na de fantastische start in 2013 groeien we ieder jaar door in oppervlaktes en mogelijkheden. Je kan ons prachtige paviljoen vinden aan de Strandweg in Ter Heijde (nabij Monster). Een gezellige en knusse sfeer, vriendelijke bediening met heerlijke gerechten op onze menukaart zorgen dat alle factoren samen komen om de unieke locatie voor jou bruiloft, feest, lunch of diner aan zee te zijn.

Nieuw in 2017 is een oplaadpunt voor e-bikes/scootmobielen.

Rabobank Westland
Welkom bij Rabobank Westland. Graag bieden we u meer dan alleen financiële oplossingen. Omdat we in u geloven, als klant en als lid. En omdat uw toekomst de inspiratie vormt voor onze dienstverlening. Wilt u ergens meer over weten? Bel ons dan: (0174) 215 215. We helpen u graag.

Remmerswaal notaris, Honselersdijk
Met dit kantoor in Honselersdijk wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht.
Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn!

Re-Sell
Vrijwilligers actief voor goede doelen!
Met 50 enthousiaste vrijwilligers zetten wij ons in voor het goede doel, 100% van onze nettowinst schenken wij aan projecten wereldwijd! Wij zijn gevestigd aan de Langestraat 115 te s-Gravenzande en geopend sinds 20 augustus 2010.
U bent van harte welkom!
Het enthousiaste team vrijwilligers van Kringloopwinkel Re-Sell.

Rotary Westland
Deze website wordt ingezet om de betrokkenheid via internet te stimuleren. Na de zomervakantie zal de website via de ledensectie de weekberichten publiceren en zal de webredactie verdere invulling geven aan openbare gedeelte van de website.

Skanfonds
Skanfonds wil mensen in kwetsbare posities de kans bieden om te participeren in de samenleving, zodat hun kwaliteit van leven verbetert.

Paul Sosef
Paul Sosef is de naam. Sproeibedrijf van professie. Hoewel we ons in de glastuinbouw waarschijnlijk niet meer hoeven voor te stellen. Dat heeft niets te maken met onbescheidenheid, maar alles met kennis en ervaring. Kennis en ervaring op het gebied van krijten en krijtvrij maken van kassen in heel Nederland.

Protestantse gemeente Naaldwijk

Priva De Lier
Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met zorg voor welzijn te streven naar optimaal rendement.

Stol Architecten
STOL architecten is een middelgroot architectenbureau met ruim 20 medewerkers, geworteld in de Duin- en Bollenstreek en gevestigd in Lisse. Een gemotiveerd team van architecten, projectleiders en tekenaars draagt zorg voor het totale bouwproces: vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van een bouwwerk.

Stolze
Stolze is al 40 jaar een gerenommeerde naam in de glastuinbouw. Met 50 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektro-, water-, belichtings-, verwarmingstechniek en hogedruknevel. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een locatie centraal in het Westland die goed bereikbaar is.

Tanqplus Argos Poeldijk
Argos is een Nederlands tankstation merk, onderdeel van VARO. Argos heeft een netwerk van tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland. Naast de standaard brandstoffen Euro 95 en Diesel, bieden wij op veel tankstations Blue One 95, autogas en/of aardgas (CNG) aan. Ons uitgangspunt is een hoge kwaliteit brandstof tegen een eerlijke prijs.

Toussaint Horecagroep
Toussaint Horecagroep, specialist in organiseren
De combinatie van uw wensen en onze ervaring zorgen voor een unieke ontmoeting. Wij hopen dat deze website u alle informatie geeft over de mogelijkheden van de Toussaint Horecagroep. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen waarna wij voor u een vrijblijvende offerte op maat maken.

Vandenende adviesgroep B.V.
Vandenende adviesgroep B.V. is een onafhankelijk assurantiekantoor gevestigd in De Lier. Al sinds 1959 kunt u bij ons terecht voor al uw verzekeringen en pensioenen, zowel zakelijk als particulier. Ook voor een gedegen financieel advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gekoesterde onafhankelijke positie garandeert het beste advies. Nu en met het oog op de toekomst.

Van der Valk B.V.
Van der Valk installeert – de naam zegt het al – een cv-installatie, een tegelvloer, een complete badkamer of een keuken, een keukenkraan...

Van der Valk Systemen
Gaat u een nieuwe kas bouwen? Of heeft u plannen voor de aanleg van een scherminstallatie? Laat u dan door ons informeren over de nieuwste technieken op dit gebied en de voordelen die deze u opleveren. Neemt u alleen genoegen met perfect sluitende luchtramen en het kleinst haalbare doekpakket, laat u dan vooraf goed informeren.

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee
Lekker even een weekendje weg? Of wilt u op vakantie in Nederland direct aan het strand? Kom dan naar Vakantiepark Vlugtenburg en geniet van een vakantie direct aan zee.

Vollebregt Barten
Vollebregt-Barten is een makelaarskantoor met z'n wortels in de glastuinbouw. In een goede drie decennia tijd zijn we uitgegroeid tot dé specialist in onroerend goed, een specialist die uitsluitend voor glastuinbouwondernemers werkt. En compleet is in dienstverlening: van aankoop tot verkoop, van onteigening tot reconstructie.

WemaTrans
Wematrans is een logistieke dienstverlener, waar duurzaamheid hand in hand gaat met efficiency en betrouwbaarheid. Een betrokken team van chauffeurs, planners en logistiek medewerkers zorgt op uiterst professionele wijze voor het transport en de                      logistieke verwerking van bloemen en planten.

Westcoast
Westcoast is een ervaren en betrouwbare partner voor al uw projecten. Met professionele apparatuur en opgeleide medewerkers verzorgt Westcoast uw evenement, vergadering of drive-in show.

De Winter Logistics
Sinds 1992 is het familiebedrijf in ruim twee decennia uitgegroeid van eenmanszaak tot de grootste logistieke dienstverlener in de agrologistiek. Agrologistiek goed organiseren is het werk van een keten van mensen. Wagens en innovaties gaan pas de juiste kant op als ze worden aangestuurd door de juiste mensen met de juiste expertise. Dan is het goed te weten dat De Winter Logistics wordt bestuurd door een management team en een Raad van Advies waarin tientallen jaren ervaring zit. Graag stellen wij ons managementteam even kort aan u voor!