Zomeractiviteiten PGW 2018

18 mei 2018

De Strandrups De Vrijheid heeft er al weer enkele ritten op zitten met enkele enthousiaste slecht ter been zijnde reizigers. Zon, wind, regen, prachtige luchten en kurkdroog vertrokken en gearriveerd! Het seizoen is geopend en u kunt boeken op via onze website www.pgwestland.nl

Ook de wombats, rolstoelen op grote wielen waar u iemand met gemak over het strand kan duwen zijn weer in de revisie geweest en beschikbaar. U kunt deze stoel lenen bij strandpaviljoen Moments Beach. Deze is verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid.

De rolstoelfiets/rolstoelbakfiets voor fietstochten met een rolstoelgebruiker voor op u fiets met elektrische ondersteuning kunt u voor 1 of meerdere dagen reserveren via meer informatie

Ook de wekelijkse scootmobieltochten zijn weer van start gegaan. De tochten vinden plaats op maandagmiddag. Als u zich aanmeldt krijgt u wekelijks bericht over het verzamelpunt voor vertrek door ons mooie Westland. U dient wel te beschikken over een volle accu en een goede bandenspanning. Op de website van www.pgwestland.nl vindt u de data en locatie voor de komende maanden.

Voelt u zich onzeker met uw scootmobiel en heeft u even wat tips nodig om veilig op stapte gaan. Neem contact op met het PGW en een ervaren scootmobielrijder gaat met u op pad.

Tot slot vindt u ons ook deze zomer weer op alle braderieën in het Westland. Bij onze stand wordt uw rolstoel of scootmobiel gratis gewassen en op ons terras drinken wij graag met u een kopje koffie en kunt u uw ervaringen met uw hulp of voorzieningen aan ons kwijt. Verder vindt u in onze stand informatie over voorzieningen en kan u ook in gesprek met de Beweegcoach Westland. U vragen willen we graag beantwoorden en als we geen antwoord hebben, gaan we er samen met u achteraan!

Laat de zon maar komen!!!

Platform Gehandicapten Westland

info@pgwestland.nl

telefoon: 06 34959999