Eerste rit Strandrups De Vrijheid

27 mei 2024

De eerste rit van Strandrups De Vrijheid zou al op 14 april zijn. Helaas zat het weer toen tegen. Hevige buien, storm en onweer is nou niet het weer om een rit met de Strandrups te maken.

Maar 8 mei was het eindelijk zover, dat er een rit gepland stond en door kon gaan. Weliswaar goed ingepakt tegen de kou, maar het was droog!

Onze chauffeur en bijrijder waren er vroeg bij om de rups in orde te maken. Er werden stoeltjes weggehaald, zodat de mensen in een rolstoel daar konden ‘staan’. Vrij uitzicht over het strand bij Ter Heijde aan Zee. Wind door je haren, zeelucht opsnuiven. Het was echt heerlijk! Uiteraard was er ook een koffie stop. Een bakkie, even stilstaan en over de zee uitkijken, voor velen was het jaren geleden dat ze op het strand waren. Je zag de mensen genieten. Moe maar voldaan terug naar ‘huis',  om het verhaal van de rit ‘thuis’ te vertellen.

Nieuwsgierig geworden, of wilt u ook een rit meemaken? Kijk dan op onze website: www.pgwestland.nl/strandrups hoe u een rit kunt maken en wat de kosten hiervoor zijn.