Geen finale, wel 2.500,- euro

23 januari 2014

Ondanks het hoge aantal stemmen van het publiek, mede door jullie inzet verkregen, zijn wij met ons Gehandicapten Informatieproject Scholen (GIPS) toch niet doorgedrongen tot de finale van Appeltje van Oranje 2014. Maar wij hebben van het Oranjefonds wel een cheque gekregen van € 2.500,- voor ons geweldige project.

Vorige week vrijdag werden in Utrecht 36 projecten geëvalueerd. De betrokkenen van alle 36 projecten waren daarbij aanwezig en het is hartverwarmend om te zien hoeveel geweldige initiatieven er zijn om de samenleving te verbeteren. Maar ook, hoeveel mensen zich daarvoor inzetten, veelal als vrijwilliger. 
Natuurlijk hadden wij graag de finale bereikt, maar wij zijn al erg blij met de bijdrage van      € 2.500,- waar we weer veel goed werk mee kunnen verrichten. Daar gaan wij mee aan de slag en dat doen we samen met ontzettend veel enthousiaste vrijwilligers.
Bedankt voor uw steun namens het team van Platform Gehandicapten  Westland en alle mensen met een handicap die gebruik maken van onze diensten. Uw steun was overweldigend!

Met vriendelijk groet,

Annemiek Koremans, Voorzitter
Platform Gehandicapten Westland