Geslaagde Rock & Roll-avond voor Rolbus Westland

6 maart 2019

De jaarlijkse Rock & Roll-avond in de tenniskantine van Verburch afgelopen zaterdag was het toneel van dansen en een muzikale loterij.

De avond was een initiatief van Jaco Zuiderwijk, vrijwilliger van de Rolbus Westland, en een aantal van zijn tennisvrienden. De loterij was georganiseerd voor de financiering van de Rolbus Westland. Aan het einde van deze geslaagde avond mocht Annemiek Koremans van Platform Gehandicapten Westland een prachtige cheque van € 2.512,- euro in ontvangst nemen!

Enthousiasme en betrokkenheid

Met medewerking van het Platform Gehandicapten Westland is de plaatselijke middenstand, tuinders en horeca in Poeldijk benaderd om aantrekkelijke prijzen beschikbaar te stellen voor de loterij. De betrokkenheid en het enthousiasme van de mensen achter de schermen, het plezier op de dansvloer van een uitverkochte tenniskantine van Verburch en uiteraard de mooie opbrengst maakten deze avond tot een groot succes. De muziek en het geluid werden verzorgd door The Thunderbirds en zij paste met hun nummers in de sfeer van de jaren 60 en 70 perfect bij deze avond. 

Onmisbare initiatieven 

Het Platform Gehandicapten Westland en Vitis Welzijn spreekt haar waardering en dank uit voor de inzet van de tennissers van Verburch, de band en alle bezoekers. Er zijn al plannen om het dansfestijn volgend jaar te herhalen. “Dankzij dit soort initiatieven is het mogelijk de exploitatie van een dure bus met lift rond te krijgen. De vervoersprijzen willen we ook voor mensen in een rolstoel, die noodzakelijk met een rolbus moeten worden vervoerd, gelijk houden aan die van het reguliere openbaar vervoer’, vertelt Annemiek Koremans namens Platform Gehandicapten Westland.

 

Wilt u meer weten over het reizen met de Rolbus Westland? Neem dan contact op met de afdeling planning via 0174 - 820255 of met het Platform Gehandicapten Westland via 06 - 12104536.