Inloopspreek ASDW jeugd

15 maart 2018

Maandag 26 maart 2018, inloopspreekuur Adviesraad Sociaal Domein – Jeugd.

De kerngroep Jeugd van de Adviesraad Sociaal Domein Westland (ASDW) organiseert op maandag 26 maart 2018 een inloopspreekuur voor jongeren en ouders van jongeren in het Westland. Heb je vragen over onderwerpen die de jeugd en/of jongvolwassenen tot 23 jaar aangaan? Loop dan bij ons binnen tussen 18.30 en 20.00 uur.

De vragen kunnen gaan over werk, inkomen, uitkering, bijstand, opvoeding, (passend) onderwijs, schuldhulpverlening, allochtonen/vluchtelingen, pleegzorg en mogelijke andere vragen.

De adviesraad wil graag de ogen en oren zijn van de Westlandse samenleving op sociaal gebied en is verdeeld in de kerngroepen: Werk en Inkomen (W&I) , Wonen, Welzijn en Zorg (WW&Z) en Jeugd. Dit inloopspreekuur is speciaal gericht op de jeugd tot en met 23 jaar.

Wij ontvangen je graag op 26 maart in de ruimte van de ontvangstbalie van het gemeentehuis Verdilaan. De leden van de adviesraad zijn herkenbaar aanwezig en gaan graag met je in gesprek over je sociale vraagstuk(ken). Daar waar nodig kunnen wij met jouw (anoniem gemaakte) informatie het gemeentelijk beleid op sociaal gebied beïnvloeden.

Er is voor ons geen drempel om met je in gesprek te gaan, wij hopen dat je ook geen drempel ziet. (In dit bericht gebruiken we ‘je’, uiteraard bent u als ouder ook zeer welkom)

Wij zien en spreken je graag op maandag 26 maart 2018 tussen 18.30 en 20.00 uur.

Locatie: Gemeentehuis, Verdilaan 7, 2671 VW  Naaldwijk

Met vriendelijke groet,

De kerngroep Jeugd van de Adviesraad Sociaal Domein Westland