Persbericht Rostoel (bak)fiets te leen bij Platform Gehandicapten Westland

4 april 2022

De afgelopen periode heeft af en toe al een mager zonnetje geschenen. We hopen dat we een stralende zomer krijgen. Wilt u dan ons mooie Westland op de fiets ontdekken, maar gebruikt u, uw partner, kind of een andere bekende een rolstoel? En kunt u daardoor niet samen de natuur intrekken?

Dan heeft Platform Gehandicapten Westland misschien dé oplossing voor u. Wij hebben namelijk een rolstoelfiets en/of rolstoelbakfiets. Deze kunt u gratis bij ons lenen. We lenen ze graag aan u uit. De rolstoel(bak)fiets heeft trapondersteuning. Hierdoor is het rijden met de fiets niet zwaar. 

De rolstoelbakfiets is speciaal bedoeld voor kleinere rolstoelen, zoals bijvoorbeeld een kinderrolstoel. Is de rolstoel groter dan kunt u de rolstoelfiets lenen.

U kunt de rolstoel(bak)fiets reserveren bij het secretariaat, tel.nummer 06 34 95 99 99 ma t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. of info@pgwestland.nl

Als u de fiets komt lenen, legt Martin vol enthousiasme uit hoe de fiets werkt. Daarna maakt u een proefrondje, zodat u weet hoe u de rolstoel(bak)fiets moet gebruiken.

Voor meer infgormatie klik hier