PGW overhandigt strandrolstoel aan Stichting Avavieren

3 april 2017

PERSBERICHT.

Aan      :           Pers/kranten in het Westland, Hoek van Holland, Midden-Delfland en omgeving

Van      :           Platform Gehandicapten Westland en Stichting Avavieren

Betreft :           Avavieren ontvangt strandrolstoel

Datum:            1 april 2017

Platform Gehandicapten Westland overhandigt strandrolstoel aan Stichting Avavieren.

Zaterdag 1 april is tijdens een gezellig samenzijn het zomerseizoen van Platform Gehandicapten Westland geopend.

Annemieke Koremans, voorzitter  van PGWestland heette een grote groep vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij het Platform welkom in paviljoen Hé Pannenkoek op Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande.

Zij vertelde trots wat er inmiddels is bereikt op het gebied van wonen en bereikbaarheid, maar vooral welke middelen er beschikbaar zijn om door mensen met een beperking te gebruiken in de zomer.  Aandacht was er voor de Strandrups de Vrijheid en de mogelijkheid om van de rolstoelbus, rolstoelfiets of van strandrolstoelen gebruik te maken. 

In het bijzonder werd deze morgen Stichting Avavieren welkom geheten.

Zij heeft als doel om mensen met een beperking te ontvangen in speciaal te realiseren aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiewoningen op Strandpark Vlugtenburg.

Platform Gehandicapten Westland wil dit initiatief van harte ondersteunen en bood Stichting Avavieren een schitterende strandrolstoel aan. Daarbij werden de “sleutels” symbolisch overhandigd aan Hans Prins, voorzitter van Stichting Avavieren.

Hij was bijzonder verrast met deze strandrolstoel en bedankte het Platform voor de waardering en erkenning van Avavieren, door het strand bereikbaar te maken voor mensen met een beperking.

  

Contactgegevens:

Voor informatie over Stichting Avavieren neemt u contact op met Hans Prins, 06-30 28 68 54, email: info@avavieren.nl. Of kijk op www.avavieren.nl of Facebook