Rock & Roll bezorgt Rolbus Westland een mooie cheque

11 maart 2020

De jaarlijkse Rock & Roll avond in de tenniskantine van Verburch afgelopen week was het toneel van dansen en een muzikale loterij. De avond was een initiatief van Jaco Zuiderwijk, vrijwilliger van de Rolbus Westland, en een aantal van zijn tennisvrienden. De loterij was georganiseerd voor de financiering van de 2 rolbussen van het Platform Gehandicapten Westland. Het platform kreeg aan het einde van de druk bezochte avond een cheque van € 2,493,-

Enthousiasme en betrokkenheid

Met medewerking van het Platform Gehandicapten Westland is de plaatselijke middenstand, tuinders en horeca benaderd om aantrekkelijke prijzen beschikbaar te stellen voor de loterij. De betrokkenheid en het enthousiasme van de mensen achter de schermen, het plezier op de dansvloer van een uitverkochte tenniskantine van Verburch en uiteraard de mooie opbrengst maakten deze avond tot een groot succes. De muziek en het geluid werden verzorgd door De Cosy Rockers en zij paste met hun nummers in de sfeer van de jaren 60 en 70 perfect bij deze avond. 

Wilt u meer weten over het reizen met de Rolbus Westland? Neem dan contact op met de afdeling planning via 0174 - 820255 of met het Platform Gehandicapten Westland via 06 - 12104536.