Rolstoelhandbal grandioos succes!

1 september 2015

Op 29 augustus heeft het rolstoelhandbalteam van het Nederlands Handbal Verbond 3 demonstratie wedstrijden van 10 minuten tegen de dames- en herenselectie van Quintus en het college van Burgemeester en Wethouders van het Westland gespeeld.
De wedstrijden hadden als doel om mensen met een fysieke beperking enthousiast te maken voor deze tak van sport. Tevens was de wens voor het oprichten van een rolstoelhandbalteam Westland bij een van de bestaande sportverenigingen in deze gemeente.

Na de wedstrijden hebben meerdere enthousiaste mensen zich aangemeld voor het rolstoelhandbalteam Westland. Op 15 september zal de eerste training plaatsvinden. De training duurt van 18.00 tot 19.00 uur in de sporthal Verburg in Poeldijk.
Wij kunnen dus spreken van een geslaagde avond met veel enthousiast publiek, spelers en aankomende rolstoelhandballers. De organisatie van de demonstratie wedstrijden was mede in handen van o.a. het Platform Gehandicapten Westland, Quintus en de beweegcoach Westland. Het PGW zal nauw betrokken blijven bij het rolstoelhandbalteam Westland.

Verdere informatie kunt u krijgen bij de beweegcoach via Beweegcoach Westland