Scootmobieltochten met het Platform Gehandicapten in het Westland

13 juni 2021

Met de komst van zon, hogere temperaturen en de versoepelingen van de coronaregels, start het Platform Gehandicapten weer met de toertochten vanuit alle kernen. De tochten zijn bedoeld voor mensen die gebruik maken van een scootmobiel, elektrische rolstoel of fiets.

De basis coronaregels gelden ook tijdens de tochten. Dat betekent handen wassen, het houden van 1,5 meter afstand en bij klachten blijf je thuis. Vaccinatie op prijs wordt gesteld.

U gaat met 2 ervaren rijders op stap. We rijden circa 20 km over veilige, rustige en fraaie paden. Iedere week starten we vanuit een ander kern. Met elkaar willen we er gezellige bijeenkomsten van maken en van de natuur genieten.

Rustig (gemiddeld 10 km per uur) en veilig rijden staat voorop! Onderweg maken we een korte stop. Hier drinken we een kopje koffie of thee, uiteraard met iets lekkers erbij.  Dat kan een koekje, maar bij erg warm weer ook een ijsje zijn.

We vertrekken om 13.00 uur en zijn ongeveer om 15.30 uur terug.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 uur voor de rit aanmelden bij Nico van Dijk, telefoon: 0174-417319 of mobiel: 06 38 39 37 38. Vol=Vol

Natuurlijk kunt u ook mailen naar annemiekkoremans@gmail.com

Deelnemers zorgen voor een zonnig humeur en een opgeladen accu! Bij pech onderweg zorgt het platform voor reparatie of zo nodig vervoer naar huis. Als u zich heeft aangemeld en het weer valt tegen, mailen wij u of we gaan of niet.

 

Planning 2021:

 

Juni:

21        start vanaf Albert Heijn Honselersdijk

28        start vanaf het zwembad Naaldwijk

 

Juli:

5          start vanaf Woutershof Monster

12        start vanaf het zwembad ‘s-Gravenzande

19        start vanaf de parkeerplaats zwembad Wateringen

26        start vanaf het zwembad De Lier

 

Voor overige data kijkt u op onze website: scootmobieltochten