GEANNULEERD GEANNULEERD GEANNULEERD
Lekker uitwaaien op het strand!!!!!!!!!

1 september 2019

Deze activiteit is GEANNULEERD in verband met de slechte weersvoorspelling voor vrijdag as.

In het kader van Westland Ontmoet kunt u op vrijdag 27 september heerlijk een ritje met de strandrups van het Platform Gehandicapten Westland maken op het strand. Deze activiteit is met name bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking, die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Maar zeker ook voor mensen zonder beperking.

Op de strandrups is plaats voor 4 rolstoelen en/of scootmobiel gebruikers met begeleiding, en voor 8 personen zonder hulpmiddel. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal een rit een half uur tot 3 kwartier duren.

U kunt op het terras van Moments Beach eerst genieten van een kop koffie/thee of een glaasje frisdrank op kosten van het PGW.

In verband met de planning is wel noodzakelijk u van te voren aan te melden voor deelname, via email jeannettepesch@caiway.net

Rittenplanning:

- 10.30 – 11.15

- 11.30 – 12.15

- 13.00 – 13.45

- 14.00 – 14.45

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc blandit vel luctus pulvinar hendrerit id lorem.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.