Beursvloer

Netwerken met gesloten beurzen
Bij het netwerkevent Beursvloer Westland komen bedrijven en matschappelijke organisaties samen. In gesprekken vindt men uit waar partijen elkaar bij kunnen helpen. Wat de één over heeft is voor de ander van grote waarde. Dit alles met gesloten beurzen. Het levert mooie verbindingen in de samenleving op en verassende winwins, met soms een duurzaam karakter, Ná de Beursvloer worden de matches door partijen uitgevoerd. Beursvloer Westland wordt georganiseerd door Vitis Welzijn, afdeling Vrijwillige Inzet. Aanmelden kan via www.beursvloerwestland.nl


Platform Gehandicapten Westland slaat de gong voor... DON Opleidingen
Wat een eer! De gong voor onszelf geslagen! We zijn verrast en trots. Trots op de gongslag, trots op de waardering voor onze organisatie en trots op alle deelnemers aan Beursvloer Westland, elk jaar weer. En er vloeien jaarlijks weer zulke mooie matches uit voor, dat wij enorm trots zijn op onze Westlandse samenleving. Met veel trots geven wij van het Platform Gehandicapten Westland een slag op de gong voor de match met DON Opleidingen. Zij stelden hun mooie kantine ter beschikking voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond en wij hebben de auto's gewassen.
 
DON Opleidingen en Edwin, bedankt!

Autobedrijf Grootscholten slaat de gong voor... Platform Gehandicapten Westland
Ook wij zijn nog aan het nagenieten van Beursvloer 2015, het was weer een top avond met heel veel mooie matches. Dit was voor ons het derde jaar dat we hierbij aanwezig waren en hebben gelijk mooie matches gemaakt. Daarvan willen wij er een in het zonnetje zetten. Wij vonden ze allemaal goed maar deze organisatie is elk jaar weer aanwezig geweest! Wat een bevlogen mensen, elk jaar staan ze weer met een team klaar om gehandicapten mensen de dag van hun leven te geven op het strand. Of het een ritje is of dat ze even bij een strandtent willen zitten, deze vrijwilligers kun je zowat alles vragen en zullen alles wat in hun macht ligt proberen waar te maken. Dan zult u zichzelf afvragen wat is de match? Wij hebben twee jaar diesel geleverd voor het rupsvoertuig om deze mooie dagen waar te maken. Dit jaar wilden we het alleen anders doen. Ons idee is om samen met bekende ondernemers en klanten te proberen zoveel liter op te halen dat het rupsvoertuig gewoon hele het seizoen kan rijden.

Dit idee deelde ik met Wim en zijn collega die zich elk jaar zo goed inzetten op Beursvloer Westland en die werden gelijk enthousiast. Wij hebben afspraken gemaakt ik ben achter de computer gaan zitten om het geheel uit te werken en vanaf 1 februari 2015 kan er gedoneerd worden voor het Gehandicapten Platform Westland.

Wim en Platform Gehandicapten Westland de gong slaat voor jullie!!
Blijf jullie vooral inzetten want wie verdient er nou geen mooi ritje strand!